Slider

Informacja o przetwarzaniu danych osobowych

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z wymogami prawa, w szczególności zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.(RODO).

Administratorem Państwa danych osobowych jest firma "BBCOMP" s.c. Dariusz Majdak, Michał Suchiński ul.Partyzantów 98 43-300 Bielsko-Biała, adres e-mail Inspektora Ochrony Danych Osobowych: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

W związku z przetwarzaniem danych osobowych, przysługują Pani/Panu następujące prawa: prawo dostępu do treści danych, prawo do sprostowania danych, prawo do usunięcia danych, prawo do ograniczenia przetwarzania danych, prawo do wniesienia sprzeciwu, prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych) w przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

Korzystanie ze strony internetowej firmy BBCOMP jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na przetwarzanie danych osobowych w niezbędnym zakresie.

 
Informacja o plikach Cookies

Dla Państwa wygody używamy plików cookies i podobnych technologii m.in. po to, by zapewnić pełną funkcjonalność serwisu, dostosować serwis do potrzeb użytkowników i w celach statystycznych. Cookies używają też serwisy, do których się odwołujemy pokazując np. multimedia, zbierając statystyki, wyświetlając reklamy.

W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Brak zmiany tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych tu cookies.

Wykorzystujemy technologię Cookies (ciasteczka) w trakcie trwania odwiedzin na stronie w celu utrzymania sesji (PHPSESSID)

Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na zapisywanie plików cookies, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

Wykorzystujemy statystyki odwiedzin Google Analitycs, które pomagają nam zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają z naszego serwisu, co umożliwia ulepszanie jego struktury i zawartości.
Statystyki zapisują własne pliki cookies, szczegółowa polityka w tym zakresie dostępna jest na stronie http://www.google.com/intl/pl/policies/privacy/

Poziom ochrony przed cookies można ustawić w swojej przeglądarce internetowej - aż do całkowitego blokowania plików cookies. Zwiększa to poziom bezpieczeństwa i ochrony danych, ale może także uniemożliwiać niektóre funkcje, np. zalogowanie się na konto pocztowe.

Poniższe strony zawierają instrukcje zarządzania plikami cookies dla danej przeglądarki:

Mozilla Firefox
http://support.mozilla.org/pl/kb/ciasteczka

Microsoft Internet Explorer
http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows-vista/block-or-allow-cookies

Google Chrome
http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=pl&answer=95647

Apple Safari
http://support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=pl_PL

Opera
http://help.opera.com/Windows/12.10/pl/cookies.html

 

 

formularz
formularz